Valborg

Ikväll blir de mys i tanto med gänget!

Grönan

Här kommer bilder från grönan, blev inte fler än två stycken tyvärr. Rozanna hade tagit kort med sin kamera men den försvann när hon va ute dagen efter, så jäkla synd!


Underbart!


Rozen och Bamse

Kolonilott

Har varit vid pappas kolonilott med Nina hela dagen. Vi har fixat en massa ute på trädgården och sen rensat ut massor saker från stugan. Det va massor som behövdes göras på trädgårn men de blev någelunda fint tillslut, så nu fattas de bara att åka dit och plantera blommor innan dom kan komma och värdera den. 

Är helt slut, ska lägga mig i soffan och bara ta de lugnt.



090425

Kom precis hem från grönan, har haft de jätte trevligt. Sen väntade jag och Bamse på Annicka i två och en halv timme, drygt som fan, va skit kallt ute. När hon väl kom så åkte vi till gullmarsplan för att hon skulle äta på trafiket.

När vi går där i från så va de fyra fitt ordningsvakter som misshandlade en kille som dom tryckte ner på golvet, slog honom med batong och grejer. Blir så jävla förbannad på idiotjävlarna! De va folk som filmade så jag hoppas att någon skickar in de där så de kommer ut hur dom beter sig. Stackars Annicka blev helt chockad, hon har inte sett något liknande...men de där va riktigt hemskt må jag säga. Dom tror att dom får göra va fan dom vill. Stackars kille!

Aja, måste sova nu, ska möta syster imorrn.

Poss haj!

Love music!

Kom typ precis hem från Farsta, har varit med Rozen och sen sökt jobb. De känns som att klockan är mer än va den är, men de kan vara för att jag har varit uppe sen klockan sju. Skönt på ett sett, men de va inte skönt att gå upp just då. Snart så kommer Annicka hit, hon börjar jobba på grönan imorrn och de e en anhörighetsdag där då så jag, Roz och Bamse ska dit och bara ha de mys. Vi får åkband och inträde gratis så de e najs. Inte för att jag åker så mycket, är sjukt åksjuk och höjdrädd, haha..men de ska bli kul! Det är ju ett stort plus att de ska bli fint väder imorrn med. Får se om de kanske pluppar upp lite bilder från morgondagen...


SÅ SKÖN LÅT!


Shoes

Hämtade precis ut mina nya skor, de blev dom vita. Så fina :).




Tracy Chapman

God morgon!
Lägger in lite skön morgonmusik...




Nattsuddare

Ikväll ska jag lägga mig tidigare än igår, va uppe sjukt länge..till klockan fem, helt galet! Va helt död när jag skulle upp klockan tio. Men jag kom upp i alla fall, tog ett bad så jag skulle piggna till. Nä, nu ska jag gå äta nått sen e de lägg dax för min del. Va bara tvungen att skriva ett onödigt inlägg för idag, haha.

Gonatt

Grattis Annicka!

Idag fyller min soldier 21 år!! Massa grattis till henne! In och gratta henne vettja: http://annickaohlsson.blogg.se



Min kväll blev räddad

Såg nyss 17e avsnittet av mitt älskade "Prison break", taaack Vero för tipset!!
Lite spännande va de i alla fall. Nu vill jag se meraaa!
Tror jag lider av PB syndrom, haha.


Ögongodis!

RSS 2.0