150 kg Magnus

Yääj! Magnus Samuelsson är kvar en vecka till i Let's dance. Kom igen nu! Visa att du inte bara är världens starkaste man. Show me how you shake it, haha!


Måste även tillägga att Tony Irving är ju sååå tänd på Magnus så de står härliga till, hehe! Gulligt.






Sommar känsla

Skaka rumpa, haha eller vad säger du Nina?!



Kan snön bara försvinna! Vill ha vår och sommar!

Kladdkaks syndrom

Jag tror att jag fått kladdkaks syndrom, har bakat de tre gånger på en vecka haha. KATASTROF! Men jag har sånt sug efter choklad just nu och min lilla syster hade ätit upp hela min chokladkaka som jag hade i kylen, jäkla unge! Fast jag tycker att jag förtjänar kladdkaka nu, har trixat massor i mitt rum och hjälpt mamma i tvättstugan. Eller vad tycker ni? :P

Nu har jag tänt ljusen som jag fick av Veronica i julklapp, jätte fina :) Tack så mycket! Ska mysa med mig själv och kladdkakan, hehe!




Nytapetserat

Nu är de äntligen klart eller de va klart för länge sen men har hållt på fixat lite. Det är så fint! Blev verkligen nöjd. Endel kanske tänker "Usch, brunt..va hemskt!" Men det är faktiskt riktigt fint och mysigt. Skulle helst vilja ha en fondvägg också, men de blev inget av. Får ta de i min egna lägenhet sen. Nä, nu ska jag gå och äta pannkakor, MUMS! 

FÖRE


EFTER


Lite tomt utan gardiner, men de kommer när vi fixat gardinstänger, sen ska spegeln upp också.
Tapeten är dock mörkare än va den blev på bilden.

Nyfiken

Nu hålls de på för fullt i mitt rum, är sjukt nyfiken på hur de ser ut. VILL SE NU! Haha. Men han är nog klar strax och då ska jag fixa rummet, allt står i vardagsrummet just nu. Jag återkommer med bilder sen :)

God morgon

Oh gosh, vad jag e trött! Klockan är bara 06.50! De här är verkligen GRYNING! Skulle kunna sova flera timmar till, men dom kommer snart hit och ska tapetsera här, så de blir inge mer sova här inte. Ska upp och ta ett bad nu så att jag kanske vaknar till.

Fettisdagen

Idag är de den dagen de flesta moffar i sig semlor, men jag tycker inte om det så för min del har det inte blivit någon semla. Skulle kunna äta de om jag gjorde min egna semla, utan mandelmassa och ytterst liiite grädde :P. De va perfekt när man gick i skolan  då jag gick livsmedelsprogramet inriktning bageri/konditori, då kunde man göra sin egna, hehe.



Minnen

Pratade med Rozanna i telefonen här om dagen och hörde denna låt i bakgrunden, hade glömt bort den totalt! Den va ju sjukt populär 2004 eller va de va hehe.

"Hey na na na na na na na na ni eh..."

Remember?

Finally

Imorgon kommer snubbarna som ska tapetsera hemma hos oss, så skönt. Få lite ordning här hemma och fram för allt i mitt rum. Har tröttnat på kaoset. Så ikväll blir de till att gå och lägga sig tidigt. Dom kommer hit klockan 07.30, TIDIGT! Men men de e bara att gå upp och se glad ut :).



090222

Kom precis hem från stan, har varit och kollat på Bolt 3D versionen med Nathalie. Man fick skit heta 3D glasögon, haha! Den var rätt rolig men tror att den e roligare på engelska.

Snacka om att de har kommit mycket snö nu, USCH! Liiite sent kanske, men då blir väl barnen glada som har sportlov.

Nu ska jag gå äta mat, sen e de Beck som gäller lite senare :)

     
Hahah, bilden på mig bjuder jag på!

RSS 2.0