Shopaholic

Orkar inte med mig själv, kan f*n inte hålla i pengar. Jag som sa att jag inte skulle köpa något mera. Igår var jag på't igen...köpte ett par byxor, en cardigan, massa småsaker och så beställde jag ett par cheap monday jeans från nelly som jag letat efter i varenda weekday affär, men dom har varit slut överallt. Måste bara ha! Och idag beställde jag ett par converse... Jag är HOPPLÖS! Borde kanske gå i terapi?! Haha! Men men får se det som en tidig födelsedagspresent från mig själv hehe.


Tarrus Riley - Love's Contagious


Tragus

Var i Farsta med Rozanna och Janina hela dagen idag. Köpte lite smått och en väska plus att jag tog mig mod och piercade mig, gjorde en "Tragus". Så jäkla nice, har velat ha det länge. Kan dock inte säga att det var smärtfritt, skitont gjorde det inte heller men det kändes. Kände att jag levde i alla fall, haha!

By the way, är ensam hemma nu, mamma och Nathalie har åkt till norrland sen vidare till Finland. Så jäkla skönt! Jag och Annicka ska njuta till max. Älskar att vara ensam hemma, det är så lungt och skönt! Önskar att det hände lite oftare, men men man kan inte få allt. Har städat hela lägenheten idag också, vill ha städat och rent runt omkring mig, så man bara kan va, slippa tänka på nått eller gå runt och plocka hela tiden, bättre att hålla efter.


Broken Door - Angel


Damian Marley & Nas

Sjukt jäkla nice var det på grönan igår, AWESOME!
Sånt drag, 21 296 personer var där för att se dom.
Damian sjöng en av pappans låtar i slutet, "Could you be loved" som jag och Vanessa
naturligtvis missade då vi sprang på toa, DAMN IT!

Att snubben med flaggan pallade snurra och vifta i två timmar fattar jag inte...eller jo...
Han snurrade väl sig till trans, haha!







Damian Marley & Nas - Patience

Damian Marley & Nas - In his own words


Grönan ikväll

WOHO! Ikväll ska jag, Dennis, Rozanna och Vanessa gå kolla på Damian Marley & Nas på grönan :D Tackar hultsfred för att de blev inställt, då fick vi de två mest efterlängtade artisterna till vackra huvudstaden!


Nagelförstärkning

Fixade naglarna igår, denna gång blev det "lime", mucho fint!


Marias naglar i skanstull, Tel: 0739550381


E-town tripp

Har varit i eskilstuna söndag till onsdag. I måndags var jag, Annicka, Fredde, Nettan och lille Alex i stan hela dagen, gick till det så kallade "Tuna Park". Blev lite shopping igen även där... Senare på kvällen gick vi och åt på kina/thai restaurang, mycket trevligt! I LOVE FOOD!

Alex fick även sina fina presenter, av mig fick han en Ralph Lauren piké tröja, barbapapa body och ett gosedjur "barbaskön". Av mamma fick han också en body och ett par tillhörande strumpor och sist av Annicka fick han två par adidas skor. Han kommer bli så bortskämd den lille!


Gulle!

  
Så sött, älskar den lilla pikétröjan, var bara tvungen att köpa den! Kommer sitta som en smäck på honom!


Köpte ett par underbart söta skor innan vi åkte till eskilstuna, kunde absolut inte stå emot...


Tvingade min granne Christian att hämta oss från tunnelbanan för vi orkade inte bära all packning och han sa "Du är ju sjuk...det finns hjälp för sånt där!" När han såg att jag köpt nya skor IGEN! Hahaha! Kan inte bara mer än garva...för jag har en förkärlek till skor och det står jag för.


RSS 2.0