Nygaddad!

Jag och Rozanna var på "Lilla gatan" och tatuerade oss i söndags. Vi gjorde en vänskaps tattoo.
Men FY F***N vad ont det gjorde. Min andra jag har på benet/foten var ingenting mot den här.
Fast han som gjorde våra tatueringar är känd för att han gör lite hårdare och lite snabbare...
Var väl därför det gjorde så fruktansvärt ont! Både jag och Rozanna höll på dö!
Fast det var det värt. Riktigt billigt var det också!


Always & Forever RT


Rösta!

Rösta på mitt eget designade SL access kort :P
http://design.sl.se/bidrag/1198/


Alla hjärtansdag är fortfarande årets sämsta dag!

Förr hade jag namnsdag på Alla Hjärtans Dag, Tina & Valentin. På senare år är jag borttagen. Nu har jag inte alls namnsdag! Eller den finns men "inofficiellt"!
Kollade lite i kalendern. Vem heter något av följande till exempel?

Hannele, Baltsar, Gunder, Frideborg, Ansgar, Anselm, Lage, Erna, Edla, Gilbert, Holmfrid, Hervor, Ingemund, Irja, Helmi, Irmelin, Ottilia, Elis, Volmar, Vega, Tyko, Erhard, Reidun, Esbjörn, Halvard, Halvar, Beda, Blenda, Berthold, Aina, Aino, Fingal, Botvid, Seved, Inez, Estelle, Brynolf, Bartolomeus, Vidar, Gurli, Justus, Justina, Adela, Turid, Åslög, Magnhild, Moritz, Severin, Eugen, Ossian, Algot och Botvid.


Fast enligt mig själv så kommer jag ALLTID att ha namnsdag idag 14/2 oavsett, men skulle vara glad om det blev synligt igen! Vad skadar de med två namn på samma dag? Finns ju det flera andra dagar!


GE TILLBAKA MIN DAG!


Ge mig kraft!

Blir fan nervsjuk av konstant tjat och skrik här hemma.
Hjärnsubstansen rinner ut ur öronen på mig!
Aja, hoppas på att hitta egen lägenhet snart!


!@#%¤$

Var hos tandläkaren idag igen. Fick göra en provisorisk fyllning så nu får jag ställa in mig på rotfyllningen en gång till. Ska till min ordinarie tandläkare på måndag för att dom i sin tur ska göra en undersökning och sen göra den hemska rotfyllningen som jag har sån ångest för! Kommer få göra det minst två gånger...vill inte! Fick antibiotika också som jag ska äta i tio dagar. Tandläkaren som jag var hos i måndags sa att det inte behövdes. Men tydligen så behövde jag de sa hon jag var hos idag. Inkompetenta tandläkare! Aja, en sak är säker..kommer att vara lagom fattig en tid fram över. Tandvården äter mina pengar!


Sluka pengar vården!

Var på akuttandvården för att jag såg ut som om jag hade en fet potatis i kinden och det värkte som fan, tror jag knapprade sju alvedon och två ipren igår haha. Snacka om pillertrillare! Aja, väl där får jag sitta och vänta tre timmar, höll på somna flera gånger och hoppade till lika mycket varje gång det ändrades nummer... Och jag med min tandläkarskräck, pulsen steg och hjärtat slog i hundraåttio ju närmre mitt nummer den kom. Sen blev det (äntligen) min tur. Fick inte speciellt mycket hjälp. Dom röntgade, borrade upp tanden, tröck ut skiten som var i bölden och stoppade upp en liten kompress. Vet fan inte vad som är värst, min tandläkarskräck eller priset? 1635:- kostade det lilla besöket! Som en käftsmäll i magen!
Nu återstår bara rotfyllningen jag ska göra imorgon, är livrädd! Både för ingreppet och PRISET som ligger mellan 2000-5000:-...hääärligt! Blir väl ingen lön kvar för mig den 25e.

HATAR ALLT VAD TANDLÄKARE HETER!


Janina

Idag blir världens underbaraste Janina fyra år! Tiden går verkligen fort..
Minns första dagen jag såg henne och hon var såå liiiten, helt underbart söt!
Nu ska jag hem till Rozanna och pussa massor på den lilla grisen ♥


♥ Fina tjejen ♥


RSS 2.0