Movie night

Ikväll ska jag se premiären av "Beck - I stormens öga" med Annicka. Yäääj!


Ny gaddad igen!

Nu har jag gjort mina efterlängtade tatueringar, äntligen. Va så sjukt nervös igår för den bakom örat, men de var inte alls så farligt som jag trodde. Konturerna kittlades bara fast ifyllningen va lite värre, men jag överlevde hehe.


Mitt stjärntecken "Lejon".


"Allt händer för en mening" på latin.


Kings Of Leon - Closer

Så skön! Gillar den lika mycket fortfarande!Gonatt!

GRATTIS TILL MIG

Fyller 23 år idag, usch va jag inte tycker om att fylla år. Gillar inte de där med presenter och allt,
skönt att de bara är en dag som sagt haha. Jag får stå ut helt enkelt...


Vi fick låna en ängel

Nu var denna oerhört tunga dag avklarad. Har varit en jätte jobbig dag med mycket sorg och tårar. Du lämnade oss alldeles för tidigt, har ännu inte riktigt fattat att du är borta. Fast nu känns de lite lättare efter att fått lagt blomman och brevet på din kista och sagt de sista orden till dig...


De var så fint där inne i kyrkan med alla ljus, blommor och Susanne Alfengrens låt "Du är älskad där du går" spelandes. Vet att du var med oss hela tiden och det är du även nu. Du kommer alltid att vara älskad! Hoppas du får vila i största frid nu vår älskade ängel Johanna!


http://www.youtube.com/watch?v=NOTmWk6WJeo
090805

Kom precis hem och såg att jag hade fått ett brev från Finland, ett stort grattiskort och fyrtio euro. Blev jätte glad! Det stod massa på kortet på finska, vilket jag inte förstår så mycket av, så får fråga mamma när hon kommer hem, hehe.  Fyller 23 år på söndag (för er som undrar). Man börjar bli bortom åren nu, haha!

Skönt, snart helg. Sista jobbdagen imorgon, har tagit ledigt på fredag för imorgon kväll bär det av till Eskilstuna, sad enough. Måste packa nu så jag har de gjort.


BajBaj

RSS 2.0