Abstinens

Skönt att min tattoo på foten/vaden snart har läkt klart, inte långt kvar.
Vill tatuera mig igen! Kan jag få mina pengar nuuu!

Vila i frid älskade Johanna!


Flicka dog när bil voltade

En bil med fem ungdomar i körde av vägen och voltade på söndagsmorgonen.

En 17-årig flicka kastades under bilen - och avled senare av sina skador.

Ungdomarna som färdades i bilen är mellan 17 och 19 år gamla. Under söndagsmorgonen voltade de av okänd anledning av länsväg 552 i närheten av Östertibble, öster om Kungsör.

En 17-årig flicka hamnade under bilen när den kastades av vägbanan. Hon avled senare under söndagsmorgonen av sina skador.

Misstänker ni att hon inte använde bilbälte?

- Jag vill inte föregå utredningen men ja, det borde tyda på det, säger Patrik Skörvald, länsvakthavande vid polisen i Västmanland.

Föraren fick lindrigare skador i kraschen och passagerarna chockades. Alla fyra har förts till Mälarsjukhuset i Eskilstuna, säger Ivan Åslund, befäl vid polisens ledningscentral i Västmanland till TT.

Ensam på vägen

Olyckan inträffade vid 04-tiden vid det så kallade Tumbokorset nära länsgränsen till Södermanland. Bilen var ensam på vägen. Enligt polisen finns i nuläget inga misstankar om rattfylleri.

- Men vi kontrollerar givetvis föraren enligt rutin, säger Patrik Skörvald, länsvakthavande vid polisen i Västmanland.



1991-07-24  -  2009-07-19
Vila i frid älskade Johanna!
Du kommer alltid finnas i våra hjärtan.

Min tattoo

Är jätte nöjd!


FINALLY!

Nu har jag gjort min efterlängtade tatuering. Är så himla glad och nöjd över den. Det gjorde inte alls så ont som jag hade förväntat mig, de var ett STORT plus! Ifyllningen gjorde mycket ondare än konturerna i alla fall, vilket folk brukar säga gör mindre ont. Men två och en halv timme låg jag där hehe. Bild får ni se imorgon, har massa plast på nu så man ser inte så bra. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ;).

Har precis ätit mat med Annicka, lite sent men hon slutade jobbet sex och jag var inte klar förrens klockan sju. Vi åt snittar med skagenröra och sen kycklinggryta med ris, nu blir det chokladpudding och jordgubbar. Yummy!
Vi är aldrig stora i maten, haha!

Awesome!

Nu är det inte alls många timmar kvar tills du är MIN! I'm a little bit nervous...

Bruno Banani

Införskaffade mig Bruno Banani Pure women parfymen idag. Me like!




Hyllning till Michael Jackson

GRYMT!



Ensam hemma

Så underbart skönt, är ensam hemma nu. Mamma och Nathalie har åkt till Norrland. Heaven!!
Kom hem från stan för en stund sen, träffade Carro ett tag och sen gick jag och Annicka på bio och såg Ice age 3 (3D). Den va rolig men första är helt klart bäst.

Nu ska jag kolla på LA ink och njuta av tystnaden.

J*vla h-vete

Kul att man får sova i de här huset! Nathalie är fruuuktansvärt jobbig, dampar och skriker. Så jag kan inte sova och hon vägrar att gå lägga sig. Hon väcker väl hela bagis snart om hon fortsätter såhär! Nu har hon hållt mig vaken så jag lär ju inte kunna somna på ett bra tag, om de ens är någon idé att sova...ska upp om fyra timmar (04.30). Jag öppnar på dagiset imorgon, kul! De lär bli en drabbad dag. Men imorgon är de jag som drar upp Nathalie GRYNING. Hon SKA upp lika tidigt som mig!

Freedom




RSS 2.0