The last bounce

Nu är biljetterna bokade. Den 24 april ska jag och Annicka gå och se "The last bounce" i globen. Ska bli så nice!


LÄNGTAR!


Äntligen helg!

Var precis och fixade mina naglar. Gjorde nagelförstärkning med glitter på tipparna. Var verkligen tvungen, hade ett brunt nagellack förut som förstörde mina naglar totalt! Blev HELT missfärgade. Så Rozen tipsade mig om en jätte bra tjej i skanstull. Är väldigt nöjd. Ska tillbaka den 23 december.

Marias Nagel Teknologi:
0739550381
(För er som är intresserade).


Inte bästa bilden, men men...


Luftslottet som sprängdes

Imorgon ska jag på förhandsvisningen av "Luftslottet som sprängdes" med Marina, Carro och några till. Ska bli sjukt kul. Har längtat efter att få se den tredje och sista filmen! Sen ska det bli kul att ÄNTLIGEN få träffa Marina, vilket bokstavligen var hundra år sen. Tack tack Carro för att du frågade om jag ville följa med :D. Dum fråga, klart som f****n jag vill de! Haha.

 


BLÄÄ!

Var nyss på vårdcentralen för att se vad det är för skit jag har, har varit förkyld och jävlig i en månad nu. Dom kollade min sänka och den låg på 118 och ska i vanliga fall ligga på 1-20 nånting. Så det blir till att knapra antibiotika (tre tabletter om dagen) i några dagar nu och inget jobb för min del. Jag som tänkte gå och jobba imorrn, tur att jag fick arsel ur vagnen och gick till vårdcentralen, hehe. Hoppas det blir bättre inom tre dagar annars måste jag gå tillbaka...


RSS 2.0