Bye bye Sweden!

And Hello Turkey!
Nu börjar jag få riktig resfeber! Imorgon klockan tio så åker jag och Annicka till arlanda där vårat plan väntar mot Ankara. Vi lyfter 13.55 om det nu inte blir snökaos. Ska bli så himla skönt att komma iväg en vecka trots att det inte är speciellt varmt där. Jag och Annicka ska även ha en egen lägenhet brevid syrran och hennes kompis, awesome!

Har packat förfullt och köpt massa gott till Nina och hennes kompis, lite av det har dom beställt själva. Bland annat massa snus (till hennes kompis), fläskfilé och kaviar... Det andra goda står jag för!

Usch, är så fruktansvärt nervös! Hatar att flyga! Inte nog med det, vi ska kanske ta oss själva från flygplatsen till dom. Har precis pratat med syrran om vilken buss vi ska ta och så... Det får gå som det går!

Önska oss lycka till, haha!


Hogan knows best

Riktigt seg söndag, hatar söndagar! Sitter och kollar på massa avsnitt av "Hogan knows best". Älskar de programet. Så himla sjuk familj, haha. De får bli min sysselsättning idag. Orkar inte göra ett shit! Men kom på att jag måste in till stan och köpa en tomteluva till jobbet imorgon.

Aja, nu ska jag fortsätta kolla några avsnitt till :)


Salong Betong

Nu har jag bokat tattoo tid! Den 5 januari ska jag sätta mig under nålen igen, längtar!
Kunde fått tid tidigare men dom tiderna passade tyvärr inte mig, men men får den ändå gjord :D
Salong Betongs hemsida!


No titel!

Är äntligen klar med alla julklappar. Första gången jag varit ute i god tid!
Har flängt runt överallt hela dagen... Först så var jag, Annicka, Madde och Malin i Skanstull och träffade Roz och Mickan ett tag. Sen vidare till världens godaste kebabställe "Palmyra" i Årsta. Efter det åkte vi tillbaka hit till Bagis för att hämta Malins bil som dom parkerat här utanför mig (bra med gratis parkering). Sen åkte vi till skärholmen där jag köpte klart alla julklappar förutom en, men den sista är enkel och jag vet redan vad jag ska köpa.

Har även bokat turkiet resan! Så den 28e december åker jag och Annicka till Ankara för att hälsa på syrran! Ska bli så otroligt skönt att komma iväg ett tag... Längtar! Har redan börjat få resfeber, haha. Hatar dock att flyga, värst är start och landning men får väl supa mig full eller proppa i mig valium innan! Synd att Annicka är lika nojig som mig annars hade hon kanske kunnat lugna ner mig, fast så är ju inte fallet. Vi kommer sitta som två nervvrak!

Nä, nu ska jag nog kolla på en film, blir nog "The Expendables"

    


RSS 2.0