Mer shopping

Va i stan igår och fick med mig lite saker hem. Köpte en baseball tröja/jacka som jag velat ha länge men den gick åt som smör i solsken, fast nu hade gina fått in massor igen, två basic cardigans och en beige ögonskugga från make up store. Sen lite annat som jag inte kan skriva in här, inte än i alla fall...

Mer shopping blir de väl på söndag igen då jag ska in till stan med Annicka, känns som att de är de ända jag gjort de senaste två veckorna, men de gillas!


Beck - Levande begravd

Imorgon kväll ska jag och Annicka gå på premiären av "Beck - Levande begravd". Tråkigt att Rozanna inte kunde följa med, får bli en annan gång. Men de ska bli kul, har väntat länge på den nu! Hoppas att den är bra bara, annars blir jag besviken. Men de återstår att se.


I ♥ Skor

Nu har jag varit på:t igen, kan inte hejda mig. Skonarkoman! Var på adidaslagret med Annicka, det är farligt för oss att gå in där, speciellt för mig...man blir sjuk när man kommer in. Finns massa fint! Kommer aldrig ut därifrån tomhänt, haha. Köpte ett par skor i samma modell som mina andra fast vit/blåa med blommönster, så fina! Im in love. Har kollat på dom länge men då har dom inte funnits i min storlek, men nu fanns dom, det stod mitt namn på dom! Skulle bara HA. Sen köpte jag en röd adidas "väskpåse". Efter de så gick vi och solade vid sjöstaden sen vidare till globen där man blev kär i en massa andra saker, men de får vänta tills den 25e, men köpte lite nya underkläder och ett par söta örhängen i alla fall.




 



Ännu ett par skor

Äntligen har dom kommit, så snygga! Love love love!
Dom är helt klart värda 1000:-
Smakar det så kostar det.


Jag har en förkärlek till skor, så är det bara.


RSS 2.0