110728

Nu har mina efterlängtade iPhone högtalare kommit...började bli riktigt trött på att spela musik från datorn då ljudet inte alls är det bästa plus att ingången till högtalare på min dator har gått sönder på nått undligt sätt så har inte kunnat skaffa högtalare till datorn heller! En ny dator kanske?! Någon som vill sponsra? En 13"s laptop hade suttit fint! Fyller ju 25 år om tolv dagar... Just so you know!


"Världens strängaste föräldrar"

Såg ett program på tv nyligen som handlade om ungdomar som inte har någon disciplin eller respekt alls och får då bo hos en annan familj under tio dagar och följa deras regler. Det här avsnittet handlade om två tjejer som kom till en familj, dom var tvungna att tilltala dom "yes, sir", "no, sir", "yes, ma'm", "no, ma'm". Tycker att det är lite väl...gjorde dom inte det eller gjorde som dom sa så fick dom fem minuters extra arbete. Dom fick skotta snö ute på gården och ena tjejen tilltalade inte mamman i huset rätt och vägrade att säga "yes, ma'm" för att hon tyckte det var löjligt, då blev hon ombedd att lämna ifrån sig spaden och fick då ta bort en massa snö från ett par trädgårgsstolar...med händerna!! Vad är grejen? Visst att man inte ska få beté sig hur som helst men det är lite väl att ge "straffarbeten". Vet inte vad som är värst, rebelliska barn/ungdomar eller föräldrar med för högt maktbehov?! Det är jätte bra med vuxna som kräver disciplin och ordning, men det måste ju finnas någon gräns!


Ögongodis!

Delar med mig av Hoffmaestros musikvideo! Blir riktigt glad när jag hör denna låt, älskar hoffmaestro för övrigt också. Skulle egentligen gått på "Allsång på skansen" och sett dom idag men vädret är ju så ostabilt så sket i det.
Får kolla på det på tv istället!
RSS 2.0