Lionel Richie Feat. Akon - Just go

Så skön!



090330

Vaknade gryning idag av att Nathalie skrek och va allmänt jobbig, försökte somna om men de gick inte. Så jag gick upp och duscha. Ansade precis mina ögonbryn, de behövdes kan man säga, bush haha. Att man inte gör de lite oftare så man slipper ett evighetsplock, men lat som man är...

Strax kommer Annicka hit, eller strax och strax hon kommer typ halv sex. Hoppas de blir fint väder så man kan vara ute och hitta på något, men de lär väl komma ett lass med snö igen, HOPPAS INTE!

Baj baj

Ge mig värme

Har inte gjort mer än bara varit hemma och segat idag. Så himla trist väder så man spyr, skit snö! Kan våren komma på riktigt någon gång?! Min syster ringde mig idag och pratade om att åka utomlands i sommar, de skulle va så underbart skönt...sooooola!

Gjorde precis egen pizza, så himla gott. Lätt godare än pizzan man köper på pizzerior.




Glöm inte ställa fram klockan en timme i natt!

Yes Yes Yes

Yääj! Magnus Samuelsson vann let's dance. Verkligen den rätte som vann. Han förtjänade det! Kan inte vara lätt att dansa så stor som han är, två meter lång och 150 kg.




Helt besatt

Så skön!

Milow - Ayo technology

Björn borg

Idag har jag inte gjort mer än att sökt jobb, köpt present åt Veronica som fyller 23 år nästa fredag. Usch vi börjar bli bortom åren nu, haha. Skämt åsido. Hämtade även ut mina underbart fina skor också. Jag e så kär! Jäkla skor och va fina! Sjukt att man kan bli kär i ett par skor, men de funkar...





Wyclef Jean - Fast car



Girls of the playboy mansion

Såg precis att "Girls of the playboy mansion" har börjat sändas på tv igen, de e verkligen underhållande att se. Riktigt kul, haha! Någon mer som kollar på de?!




Våffeldagen

Idag ska de moffas!


Chokladbehov

Har sånt chokladberoende just nu så jag va tvungen att baka kladdkaka (lagom tid) haha. Kom på att smeten är godare än själva kakan också, skulle kunna äta bara den. De kunde jag göra förr, göra kladdkakssmet och äta bara de, haha.




RSS 2.0