Ensam hemma

Är ensam hemma, helt otroligt underbart! Ska sova ut på riktigt imorgon..sen ska jag hem till Rozanna och äta middag. Janina är så himla söt, Rozanna sa att hon ser fram emot de jätte mycket. Hon hade fått några godisar som ser ut som små grisar av sin mormor som hon sa att vi skulle äta efter maten, så jäkla underbar! Saknar den lilla skitkorven även fast det inte alls var länge sen jag träffade henne.

Btw, var hos Vanessa i onsdags och gjorde naglar...
Hon har blivit riktigt duktig! Ska nog gå till henne härdanefter.
Fyrahundra kronor, billigt och bra!


Dripp Dropp

Vilket jäkla skitväder vi har, slutar ju aldrig att regna! Kan någon stänga av duschen där ute?!
Ska iväg och möta Annicka snart, vi ska åka och äta på "Palmyra" stockholms godaste kebabställe utan tvekan! Hoppas att det har slutat regna tills dess, men chansen är nog minimal.

Imorgon ska jag hem till Rozanna och vara där tills på torsdag. Skönt att komma hemifrån ett tag!
Ska dock jobba hela veckan fick jag reda på i fredags, så de blir inte till att sova ut, men är väl lika bra att vänja sig. Börjar ju på heltid från och med den första oktober. Ska faktiskt bli skönt, så man har en fast inkomst och slippa oroa sig för hur mycket man ska få en viss månad, kan börja söka lägenhet mer aktivt.. Hoppas att jag får någon snart, det är ohållbart att bo kvar här hemma länge till! Sad but true!


Hoffmaestro ♥

Fan va kul det var igår. Sånt drag! Vi hamnade nästan längst fram tillslut. Sjukt mycket folk, dom var tvungna att stänga grönans entréer av säkerhetsskäl för att dom redan hade uppnått maxantal av gäster. Det var tydligen över 4000 pers utanför som inte kom in. Tur att man kom in då, annars hade jag brottat in mig, haha!


Kolla efter 3:20..inte lite folk!


Hoffmaestro & Chraa

Imorgon ska jag till grönan och kolla på Hoffmaestro & Chraa. Är taggad till max! Ska bli nice och se dom igen. Var och kollade på dom på mosebacke förut fast det var för ungefär fyra år sedan. Riktigt gymma är dom i alla fall. I like! Kommer dock vara rätt slut, ska jobba imorgon, börjar klockan halv sju. Men efter några cider så blir jag nog pigg, haha! Nä, nu blir det snart sova för min del om jag ska orka upp klockan fem.

Gonatt!


RSS 2.0